"De Museumtuin"

POP-UP RESTAURANT
POP-UP RESTAURANT

“De Museumtuin”DO / VR / ZA

Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 17:30 uur te reserveren!

We nemen u mee…..
Het middeleeuwse straatje achter de kerk, die betoverend mooie poort met gevelsteen als entree naar de romantische Museumtuin.
In de poort klinkt: “Je bent geweldig!”- Het belooft een zwoele zomeravond te worden.

Zo’n avond die je beleeft als je op vakantie bent. Want dit is, waar je in het buitenland naar op zoek bent….
Een verborgen tuin, een intiem terras waar de tafels schitterend gedekt zijn. Waar de zon langzaam onder gaat en het kaarslicht ons verlicht.
Een decor van prachtige gebouwen uit de 17e eeuw. Daar wordt gedronken, geklonken en in alle rust, luxe en met aandacht, genoten van 4 fijne gangen.

Dit kan dus “gewoon” in Gouda! In de Museumtuin, die we kennen van de Tango, van de mooiste bruiloften of van een zomerse lunch en verfrissende drankjes in de zon! Speciaal, omdat we hier meer dan genoeg ruimte hebben en de 1,5 meter policy perfect konden uitvoeren. Maar helemaal omdat het één van de mooiste terrassen van Gouda is, openen wij deze zomer de tuin exclusief voor diner. Oh ja, een Sangria bar hoort in dit scenario, dus die is er!

Veiligheid, ruimte, afstand en rust kunnen we waarborgen, maar dat aangevuld met romantiek en een ongelofelijk “wauw-gevoel”. We buigen hierbij de beperkingen die Covid-19 ons geeft, om in letterlijke “buiten kansen”!

Reserveer snel een tafel voor maximaal 4 personen (op basis van beschikbaarheid, vol = vol).
De prijs is € 34,95 voor 4 gangen (exclusief drankjes).